Beoordelingen van Mr. Sushi Maarssen

Recente recensies van Mr. Sushi Maarssen

4 sterren na 390 reviews

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gefrituurde sushi alleen het sausje erover was niet zo lekker. Alles wat warm moest zijn was dat ook. De bezorger was op de afgesproken tijd

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed en werd snel geleverd

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte heerlijk, echter waren de plakjes zalm van de nigiri sake verwarmd in de box. Daardoor was de zalm deels gegaard, wat uiteraard niet de bedoeling is. Bezorging goed en snel.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle bezorging, maar de kwaliteit was waardeloos. We hadden geen stokjes meegekregen, geen saus bij de loempia’s en het eten was geplet. Daarnaast was de crispy chicken roll te lang gefrituurd, was onwijs hard en taai. Helaas Mr. Sushi Maarssen niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer gewoon weer uit Hilversum.

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en had totaal geen verwachtingen, maar blij verrast. Sushi was erg lekker en de bezorging was precies optijd! Voor herhaling vatbaar

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijke bezorging en op zondag binnen 35 minuten, erg fijn. Sushi was erg lekker, sashimi ook goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes op tijd bezorgd

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi's waren vrij matig. Ik zou niet zo snel hier weer eten. Daarnaast vond ik de sushi's aan de dure kant.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de sushi erg tegenvallen.. smaak niet zo lekker. De pokebowl hadden we meer van verwacht. Het was een bakje rijst met mayonaise, komkommer en paar stukjes zalm of garnaal. Erg jammer!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, bezorging 1 uur en een kwartier te laat. Na 3 kwartier was ik al aan het bellen, een keer of 10 gebeld, telefoon werd niet opgenomen. Na een uur in de auto gestapt om maar langs te gaan, was er bijna na bericht van thuisfront dat er geleverd was. Snap best dat het druk kan zijn, maar bel dan even dat het later geleverd wordt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en smaakte goed

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BoxA was weer heerlijk! De Ebi tempura nog niet volledig koud dus op bestelling gemaakt. Zelfs een paar minuten te vroeg afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd voortreffelijke Sushi!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de bakjes Maki Mix miste de Zalm roll, en had 2 keer Krab. Kan gebeuren. Smaakte verder prima!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De avocado was echt niet lekker in meerdere rollen. Ook zaten de los bestelde nigiri erg slordig in de verpakking. Niet de kwaliteit die we gewend zijn.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede ervaring - prima schaal met sushi - binnen 3 kwartier bezorgd

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag al besteld. Bestelling was netjes op tijd. Echter klopte de bestelling niet. Hier gelijk achter aan gebeld. Wel de juiste nageleverd gekregen, maar dat duurt helaas dan wat langer. Verder was de kwaliteit weer erg goed!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst in hilversum besteld daar kwam het 2 uur te laat, kortingscode gekregen die niet werkt.. filiaal gebelt en er word gezegd dat hij al gebruikt was. Vandaag nog een keer in Maarssen bestelt, weer te laat en al de sushi door elkaar geschud zakken kapot en wasabi door de hele tas gelekt . IK BESTEL HIER NOOIT MEER!!!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed op tijd. De sushi was niet lekker rijst was veel te hard. Lijkt oude rijst van de dag ervoor. Wij bestellen vaker hier maar de kwaliteit wordt steeds slechter. Plakjes vis op de nigiri ook erg dunne plakjes! Heel erg jammer want wij bestellen hier normaal graag onze sushi

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering precies op afgesproken tijd, goede sushi!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot mijn vorige bestelling vond ik het nu niet goed: de rijst, zeker die bij de maki , was te droog: het leek wel of de rijst uit de diepvries kwam en ontdooit was! Ook de vulling van sommige maki vond ik aan de zuinige kant!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede Sushi, alleen jammer dat er weer iets niet goed was. Special student box besteld en normale student box gekregen. Worden de ontbrekende rollen wel nog nageleverd, echter dan ben je wel 30 minuten verder.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling iets voor 18.00 uur doorgegeven met de status "zo snel mogelijk" bezorgen. Uiteindelijk werd ons eten om 19.50 uur bezorgt....helaas was de lol er op deze manier voor ons wel vanaf. De Sushi zelf; smaakt hetzelfde als te koop bij de Albert Hein. Neutraal, niet bijzonder...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet de eerste keer dat er iets fout gaat. Besteld en betaald, en 10 minuten later gebeld worden dat ze gesloten zijn en niet kunnen bezorgen. Ook op openingstijden stond er gewoon nog open. Teleurstellend, daarnaast is de sushi wel lekker helaas.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat specials besteld en niet teleurgesteld! De edamame leken dit keer iets aan de ondergekookte kant, ze waren nog vrij hard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top sushi met een top service

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik doe regelmatig een bestelling en de kwaliteit is altijd top. En zelfs op de zaterdag binnen een uur geleverd (in het weekend is het logisch dat het iets langer duurt door drukte), waarbij de bezorger altijd super vriendelijk en netjes is! Dus ik blijf hier bestellen.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi alleen jammer dat de garnalen er niet bij zaten. Na melding extra rol bij volgende bestelling (bovenop de actie van gratis rol)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snel bezorgd:-)

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd en was heerlijk vers! We hebben genoten van het eten.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor het eerst besteld, ging soepel. Alles was lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor de goede service. Het was heerlijk!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi zag er helaas niet uit als op de site. en vond de sushi erg droog en niet vers smaken. Niet hoe ik het gewend ben.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd geleverd, heerlijk gegeten. Mooi vers en verzorgd. Gaan we zeker herhalen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker. maar ik miste denk ik een beetje zout. het was allemaal een beetje vlak van smaak wat het net iets minder lekkerder maakte. de bezorging was wel top en netjes optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en altijd stipt op tijd thuis bezorgd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak kwaliteit was prima , wij hadden alleen verwacht dat er bij de warme snacks wel een chili sausje of iets dergelijks bij had gezeten ? Dat was jammer en de verpakking was niet met zorg gebracht , het was een rommeltje de saus en de afwerking van sushi's zagen er niet uit.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en altijd op tijd. Kwaliteit was de laatste keer helaas niet ok. Smaak ontbrak aan de sushi, oogde niet zo vers, sojaboontjes waren heel hard. Andere keren was de kwaliteit wel goed!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel een beetje tegen dit keer. Goede sushi alleen taaie loempia’s en garnalen. Jammer volgende keer hopelijk weer als vanouds.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik echt fan van mrsushi, maar deze keer was de rijst erg plakkerig en smaakloos!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Erg goede kwaliteit Enige minpunt was dat de stokjes vergeten waren en de freeroll was andere dan besteld. Verder prijs/kwaliteit super.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat je altijd bezorgkosten moet betalen... Goede service Sushi was heerlijk.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was helaas beduidend minder dan dat wij gewend zijn bij mr. Sushi.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke jonge bezorger..half uur te vroeg..maar beter te vroeg dan te laat..! Eten was zoals altijd weer top!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Simpelweg geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja het blijft een punt mr.sushi tijd bezorging, 1 uur en een kwartier op de bestelling gewacht

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben aangegeven geen krab en ze doen het er gewoon wel bij. Vraag dan niets!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat we hier bestelden. We zijn niet erg onder de indruk. De sushis hadden weinig smaak, de rijst was te zoet, de vulling aan de zuinige kant. (maki's waren prima, de salmon crispy roll en temaki niet) Bij het afhalen viel ons op dat er van de 5 medewerkers slechts 1 medewerker een mondkapje droeg. Er leken wat mensen achter de toonbank 'rond te hangen' in een winterjas, losse lange haren.. Voor een snackbar prima, voor een bedrijf dat rauwe producten verkoopt geeft me dat een onbetrouwbaar gevoel. tip: de buurman, New York pizza heeft het qua uitstraling goed op orde: bedrijfskleding, haren in een staart of knot, mondkapjes. We zullen hier niet meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was hartstikke lekker en snel geleverd.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fresh and tasty

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in de omgeving

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, super vers!! De bezorger was er heel snel en ook erg vriendelijk. De site is erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi. Er was even iets mis met de bestelling, maar een klein telefoontje later en ze hebben het gelijk keurig opgelost. Super!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim voldoende.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging aan de late kant , maar netjes gebeld. Sushi was lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Heerlijk van smaak. Vers 😍

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi voor het geld! Ondanks drukte wegens valentijnsdag toch een tijdige bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pre-order Valentijnsdag bestelling gedaan zodat we op tijd ons eten zouden hebben. Wij maar wachten, telefoon werkte niet. Ben er maar zelf heen gereden, kom ik daar krijg je te horen dat telefoon niet werkt omdat netwerk overbelast was, wat naar mijn idee gewoon een smoes is, ze hebben gewoon de telefoon eruit gegooid omdat alle klanten gingen bellen waar het eten blijft! Bezorger was inmiddels onderweg, dus weer terug naar huis. Het eten was echter koud. Blijkbaar konden ze de druk niet aan nou hier bestel ik dus nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd , optijd en was heerlijk

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden besteld voor 17.15 uur we konden begrijpen dat het druk was op valentijn en winter weer maar rond 17.50 dachten bellen even om te vragen of ze idee hebben hoelang het duurt , na 8 X bellen werd er nog steeds niet opgenomen en gingen we twijfelen of ze wel open waren dus dan maar even er heen rijden .. onderweg bleken ze voor de deur te staan .. en als je er dan naar vraagd krijg je alleen maar ja was druk hoor .. snappen we maar als je niet eens te berijken bent hoe moet een klant dan weten of t uberhoud komt ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had om kwart over 4 eten bestelt , en als bezorgtijd 17:00 nu weet je dat het heus wel eens uit kan lopen maar vervolgens werd het eten pas om 18:30 bezorgd. En als je probeer contact te krijgen op geen enkele manier lukte het. Heel erg jammer en teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb meer dan 3 uur gewacht en toe werd ik gebeld sorry er was een storing op Valentijnsdag dat was het ga nooit meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed maar nooit meer laten bezorgen. Vrijdagmiddag ge-preorderd zodat het met valentijnsdag op tijd zou zijn, maar dan wordt het bijna 1,5 uur later bezorgd. Softshell alle saus over de rest heen en geplet. Erg jammer voor 69,- euro.....

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam anderhalf uur later! 2x gebeld , argumentatie dat het glad is (met een auto met winterbanden) is dan niet overtuigend voor mij. Maar het gaat natuurlijk om de sushi. De luxe besteld. Maki droog en smaakloos. Ngiri veel te veel rijst; onmogelijk om in 1 hap te verorberen en ook hier weinig vis in verhouding tot rijst. Hoeveelheid was prima. Al met al toch jammer

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en zeer goede sushi. Foutje bij aflevering goed opgelost

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Betaalbaar en het was super lekker!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is altijd erg goed, maar er gaat wel heel vaak iets mis met de bestelling. Ik heb al een aantal maal gehad dat er wat ontbrak. Zo ook deze keer, je gaat er niet om bellen maar het is toch jammer (en kost 4,50).

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer netjes op tijd en erg lekker.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bestelling geplaatst met kortingcode maar kreeg de freeroll niet. Gebeld en ze zeiden dat dat kwam omdat ik het via een andere weg heb besteld. Snapte het niet maar ze wilde het niet oplossen. Slechte oplossing. Besteld voor 36 euro.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi besteld. Het was heerlijk. Echt een aanrader. Wij gaan het zeker nog eens doen.👍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker en snel

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed! Ik miste een gerecht en die werd snel gebracht met iets extra! Goede service! Ik ga zeker vaker bestellen.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en goede stukken! De opmerkingen worden ook goed gelezen (gebeurd niet overal) en naar gehandeld. Mijn vaste plek voor sushi!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje zeewier was denk ik 1 eetlepel, sushi was heel klein en super weinig oranje viseitjes. Laatste keer voor mij.. Toen ik belde zeiden ze dat ik volgende keer bij een ander moest bestellen, ze vonden het heel lullig voor me maar ze konden me niet helpen!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi als altijd en precies op tijd bezorgd.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is redelijk goed. In de rijst zaten soms wat harde stukjes (rijst niet helemaal gaar). Verder lekker.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!! En op tijd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Bezorging was prima op tijd. Bedankt weer!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.00 besteld, arriveerde om 20.30!!! Geen waarschuwing gekregen dat eea laat zou zijn. Zelf twee maal gebeld uiteindelijk. Jammer !

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en voor de 2e keer vet te laat bezorgd. Geen interesse meer om hier te bestellen!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim 1,5 uur wachten heb ik gebeld of ze wisten waar onze bestelling was. Die zou met een paar seconde weg gaan. Ruim een uur later werd hij pas bezorgt. De bezorgster was vriendelijk.. maar 2,5 uur op ons eten wachten is wel heel lang. Vervolgens was het warme eten lauw en taai en ook de sushi was niet van top kwaliteit. Ik bestel hier niet meer.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam later dan gepland, maar dit was wel op een nette wijze medegedeeld. Vervolgens bleek maar 1 ding van de 5 dingen in de bestelling te zitten, maar toen ik contact probeerde op te nemen was Mrsushi niet bereikbaar. Pas 1,5 uur later nam er iemand op, ik ben ook niet teruggebeld. Vervolgens 2 uur daarna alsnog de rest met een klein extraatje bezorgd. Ook de kwaliteit van de sushi is slecht vergeleken met de andere mrsushi-vestigingen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. De soyasaus vonden wij iets te zout en het bakje wakame was wel erg klein van wat we gewend zijn.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij meneer sushi. Het eten was op zich prima maar Je moet over veel geduld beschikken om hier te eten...duurde ruim 1,5 uur voordat het bezorgd werd, beetje een afknapper.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd maar de laatste tijd is de gerechten die wij bestellen niet wat wij altijd verwachten van jullie . Geen idee of er een nieuwe eigenaar in zit .Veel gerechten zijn anders samen anders en de warme dingen zijn vaak al erg lauw

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur later dan gepland, maar dat was om begrijpelijke redenen, op 31/12. Kwaliteit prima! Wel prijzig, maar dan heb je ook wat goeds. We blijven klant in 2021!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Helaas zat de gratis rol en niet bij geleverd en de extra bestelde soya saus ook niet.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk dikke 10

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 3 uur gewacht voordat ik de sushi ontving. Verder was de sushi wel lekker.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit laat te wensen over , eten is koud wanneer het aankomt je besteld om 17.10 en het wordt na dat je belt om 19.00 uur gebracht en alle warme producten zijn koud. Echt de laatste keer voor mij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 mensen aan de diarree op kerstavond.. echt verschrikkelijk. Verdient 0 sterren. Schandalig!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb nog paar keer gebeld maar niemand reageert. Het bedrag is wel afgeschreven. Graag het bedrag terug schrijven.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal redelijk goed maar dit keer zeer zeer zeer slecht. Rijst was veel te droog zelfs nog niet eens gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was prima zoals we gewend zijn bij Mr. Sushi, maar ruim 2 uur wachten op je eten is simpelweg te lang. Zorg dan dat je even contact opneemt met je klanten of dat je op je website duidelijk aangeeft dat het erg druk is.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig genoten!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Altijd op tijd. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele slechte service, onvriendelijk niet meedenkend personeel.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, veel variatie, op tijd bezorgd, helaas werkte de verkregen kortingscode niet.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en eten

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond ruim drie uur gewacht op sushi, die niet kwam ! Ik had graag om kwart voor negen ( toen eindelijk het telefoonnummer van Mr. Sushi niet langer bezet was ) het eerlijke verhaal gekregen ( "de sushi komt helaas niet meer in verband met drukte" ) in plaats van "de bezorger is onderweg en zou er over tien minuten moeten zijn". Om half tien 's avonds maar een paar boterhammen gesmeerd voor mijzelf en mijn familieleden. Bedankt Mr. Sushi ! Graag zie ik de betaalde € 78,= voor het niet geleverde snel teruggestort worden.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De service is echt bagger! Ik ben oprecht echt teleurgesteld. Altijd bestel ik hier en heb al 2 keer problemen ervaren. En dit slaat echt alles. 17.20 had ik een bestelling geplaatst en om 19.15 had ik mijn bestelling nog steeds niet binnen. Dus heb ik gebeld en toen werd er gezegd dat ik even moest wachten en heb 7 minuten gewacht en toen opgehangen. Vervolgens nog 15 keer gebeld en kreeg niemand te pakken!! Eindstand ben ik om 19.30 naar het filiaal gereden om te vragen waar mijn bestelling bleef. En ze waren nog niet eens begonnen en het zou nog 35 minuten duren werd mij verteld. Niet tegemoed komen niks! Heb mijn bestelling van 17.20 dus geannuleerd en het is nu wachten op mijn geld wat ik moet terug ontvangen. Ben echt erg teleurgesteld in alles.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi altijd en ook hele vriendelijke bezorgers MAAR echt vrijwel altijd (veel) te laat. Dat is dus erg vervelend als je ruim van te voren besteld en de kinderen honger hebben.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor bijna 100€ aan sushi, avocado was bruin, de saus op de deksel ipv op de sushi en de losse sushi lag door elkaar aan het eind van het bakje. En de loempia’s waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij mr Sushi is altijd ontzettend lekker. Helaas miste wij de loempia's. Deze zouden nog bezorgd worden werd ons verteld door de bezorger. Wij hebben nooit meer een bezorger gezien. Dat is jammer.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top erg lekker en op tijd bezorgd

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! Snelle bezorging

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja...waar gaat het toch fout! Bezorging ruim 3 kwartier tot een uur te laat met aangegeven tijd, kan me voorstellen dat er een kwartier speling in zit maar dit is toch wel erg lang, bel je ze op erover, de bezorger is net weg met allemaal smoesjes er achteraan, hij staat met 10 min voor u deur duurde uiteindelijk nog een half uur Eten is goed van smaak maar slecht gerold, sushi viel uit elkaar voordat het het stokje had gezien MR sushi, zorg ervoor dat je deze punten gaat aanpakken want meerdere consumenten hebben dit al aangegeven! Zorg dat je het op de rit krijgt zeker voor de feestdagen die gaan komen!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Tempura Ebi roll was de frituur laag niet krokant, meer slap en vochtig, de yakitori roll was niet te eten, kip was zo enorm droog en taai, dat het niet te eten was

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip in de rol was super taai en de warme sushi was koud. De andere warme gerechten waren minimaal warm

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi altijd heerlijk. Bestelling nu ook weer ongeveer 15/20 minuten later dan gevraagd. Omdat mijn vriend ergens anders eten besteld hebben we daardoor apart gegeten omdat zijn eten anders teveel afkoelt

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakeloos alles smaakt het zelfde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heel raar zoet, niet lekker dus en er werd veel te weinig soja saus mee gegeven

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en een heel lekkere dim Sum box

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit is goed leveren wat je besteld en nette comunicatie omtrend de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat dat is jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, maar soms zat er wel erg weinig zalm in en op. Bezorging was dramatisch, duurde twee uur voordat de bestelling er was.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was super goed. Maar 2 uur wachten op een bestelling is echt bizar lang.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd of er wat verandert mocht worden maar dat deden(mochten)ze helaas niet meer doen kleine teleurstelling van me dochter. Maar verder goede sushi we hebben lekker gegeten samen!!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk gegeten.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker 😋 . Goede kwaliteit en erg smaakvol. Alleen gaven we aan geen avocado 🥑 te willen in de ebi tempura roll vanwege een allergie van mijn broertje. Echter zat de avocado er wel in en kon hij deze dus niet eten.. de bezorging was om 19:15 gepland en kwam om 18:57 al aan. Jammer aangezien we dit ruim van te voren hadden aangegeven. De rainbow 🌈 roll was wel fantastisch 🤩. Wel misde we saus bij de loempia’s. Volgende keer gaat dut hopelijk beter!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitzonderlijk goed zoals altijd

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, weinig soja saus ten opzichte van de grootte van de bestelling. We zouden een gratis sushi roll krijgen. Helaas kregen we ongevraagd loempia’s gratis. De bestelling zou om 18.15 bezorgd worden echter werd dit zonder bericht zomaar 19.00. En wanneer je vervolgens vraagt om iets ter compensatie is er natuurlijk weer niks mogelijk. Dit was de laatste keer hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ruim een uur moeten wachten op de bestelling. Op zich vind ik dat niet erg, kan door omstandigheden gebeuren, maar laat het dan even per mail/app weten. 20 minuten na aanvankelijke bezorgtijd gebeld, toen lag bestelling klaar maar uiteindelijk nog 40 minuten erop moeten wachten. Verder wel lekker gegeten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten en bijzonder gemaakt, geen doorsnee sushi. Bezorging liet 140 min op zich wachten, toen maar zelf opgehaald.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgd

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed netjes op tijd bezorgd en super lekker

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi op zich prima maar bezorging duurde veel te lang. Als het druk is bel dan even om door te geven dat het niet lukt. Ofcwerk met time slots Tevens waren loempia's koud geworden

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde 1u en 45min, erg lang ..

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij jullie ondanks grote aanbod in de buurt. Helaas laatste 3 van 4 keer ruim half uur later. Wel met belletje en wat extra als excuus maar niet heel praktisch met klein kind (gek op sushi!) en bedtijd. Ik bestel altijd bijtijds en blijf dat ook bij jullie doen, maar please wel op tijd

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten waren inmiddels koud bij bezorging, daarnaast hadden we geen soja saus en eetstokjes (!) ontvangen. Bestelling liet ca. 2 uur op zich wachten.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en top bezorging. Keurig op tijd!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam veel te laat, terwijl we s middags al besteld hadden. Werden ook laat op de hoogte gebracht over gang van zaken. en bestelling niet compleet. Wel nabezorgd met iets extra's maar alles ging mis.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Jullie zijn mijn vaste bestelpunt.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles helemaal goed! Heerlijke gegeten

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een schotel besteld waar onderandere nigiri tamago (Ei) bij zou zitten. Helaas was dit niet het geval en zat er makreel bij, wat echt niet te eten was! Erg jammer als je niet krijgt wat je besteld hebt. De sushi werd 15 minuten voor de afgesproken tijd gebracht en de bezorger wilde dat ik nog afrekende terwijl ik via iDeal had betaald.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker alleen ipv LA roll kreeg ik Tuna roll. Dat was wel een mispuntje.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was slecht klaar gemaakt. Geen avocado in de callifornia roll , smaak loos en droog. heel jammer.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, bestelling wordt ook keurig op tijd geleverd.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd niet goed geleverd (verkeerde samenstelling van de boxen en de extra bestelling ontbrak) nalevering nam meer dan 1 uur in beslag. Smaak is wel beter geweest, viel nu tegen

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi! Netjes op tijd.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi werd keurig op tijd geleverd. De zalm en tonijn smaakten prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen al eem flinke tijd bij Mr. Sushi Maarssen. Tis dat de Sushi lekker is.....maar helaas wordt de laatste tijd (echt elke keer weer) onze edamame boontjes niet geleverd. Elke keer maar weer bellen en dan wordt t wel geleverd, maar t duurt vaakzeker een uur (gister bijna anderhalf uur). De sushi is dan al op en dan komen de boontjes nog een keer. Wat is nu toch het probleem? Bij bellen wordt er elke keer weer sorry gezegd maar t verandert totaal niet. Zo jammer dit....

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oké, 3 grote bakken sushi besteld voor €100 en 3 flesjes soyasaus is echt not done. In Loodrecht krijg je meer en ook bakjes voor de saus. Jammer, maar wel lekkere sushi

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de geleverde producten was goed. Bewust gekozen voor extra shasimi, maar de hoeveelheid was echt heel beperkt. Voor de betaalde € 100 had meer shasimi voor beide plateaus wel gemogen. Hg, Ed Opperhuizen

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden! De gratis rol was niet meegeleverd, maar na even bellen alsnog bezorgd. De sushi is erg lekker en vers.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er optijd! We hadden 2 uur vooruit besteld dus dat mag ook wel. Maar beide zijn we een beetje ziek geworden na de sushi. Wellicht oud stukje vis gehad? Heel jammer aangezien we vaak bestellen

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inconsistente soja hoeveelheid bijgeleverd. In Maastricht een middelgroot bakje, genoeg voor het aantal sushi uit twee boxen. Dit keer in Maarssen maar 2 hele kleine doosjes soja, niet eens genoeg voor een halve box... Heel jammer

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi! Prima bezorgen, ze waren een rol vergeten mee te leveren maar die kwamen ze super snel nog brengen! Goed opgelost! Mr Sushi is echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur gewacht.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, op maandag binnen een half uur gebracht. De crunchy rolls waren nog warm en super lekker en de andere box ook erg lekker!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Netjes gebeld dat ze wat later zijn. Enige min punt is dat ik meer dan 25 euro aan sushi heb besteld en geen gratis roll heb gekregen wat op de flyer stond.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsushi is heerlijk. Best veel keuze in verschillende soorten hiervan (voor de niet visliefhebbers)

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie kwaliteit en zorgvuldige bezorging!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen wekelijks sushi en net als de vorige keren was de kwaliteit van de sushi top! Deze keer, maar het was dan ook wel zondag spitsuur, duurde het bezorgen wat langer. Normaal doen ze dat ook heel snel. Volgende week zullen we zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

grotendeels teleurstellend. Goed waren alleen maar de edamame. De unagi rolls waren slechts van gemiddelde kwaliteit. Crispy Salmon was oneetbaar: absoluut niet knapperig, maar een zachte, doorweekte massa in een gefrituurde schelp. Ik zal nooit meer bestellen.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zou met 20 min bezorgd worden meer dan een uur geduurd. Mijn buurvrouw heeft later besteld daar is mijn bestelling vermoed ik in de wacht gezet en was mijn sushi warm en slap, echt niet lekker

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi wat betreft smaak zoals altijd helemaal niks mis mee, erg lekker en vers. Bij de bezorger is er echter iets flink misgegaan, heeft de sushi waarschijnlijk laten vallen. Alles lag door elkaar en het was een nogal vieze bedoeling in de plastic doos waar de sushi in zat. Maar nogmaals: kwaliteit sushi erg goed zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden met de service en sushi van Mr. Sushi! Ik bestel altijd mijn sushi hier, omdat deze gewoon heerlijk smaakt. Ook prima op tijd geleverd, bedankt!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was een misser qua bestelling. Eerdere bestellingen geen issues, lekker eten. Deze bestelling is pas na 1 u 20 geleverd. Toen ik tussentijds belde, werd aangegeven dat de bestelling al 10 minuten onderweg was, en was er 15 minuten later..terwijl ik 5 min fietsen van mr Sushi woon. Resultaat was koude en slappe warme gerechten, vandaar de lage rating op de kwaliteit.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker en lekker optijd ga zo door

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakt prima, alleen als je een aanbieding doet voor een gratis product vanaf een bestelling van 20 euro, moet je die wel leveren. Dat was teleurstellend.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, maar de loempia's ontbraken en de bestelling was erg laat (2 uur na bestellen).

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend slechte service. 1 zaak met 2 websites, waarbij alle acties door elkaar lopen. Gratis sushi rollen??? Laat je niet gek maken, is niks van waar. Bestel hier niet!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekkere sushi

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was hartstikke lekker, maar de bezorger duurde meer dan anderhalf uur

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ene MrSushi is niet de andere, zo blijkt. Je mag verwachten dat de kwaliteit onderling gelijk is en ook gewaarborgd wordt maar dat is jammer genoeg niet het geval. Ik bestel altijd bij MrSuchi in Haarlem, waar ik lovend over ben en waar ze kwalitatief zeer goede sushi hebben. Dat is bij dit filiaal in Maarssen dus wel anders. Vooral de soft shell rolls waren beduidend minder en wat vooral dan frappant is dat het dus niet leek zoals op de site. Als er dus andere sushi wordt gemaakt, zorg dat je dat ook toont op de site. Ook de crispy rolls waren beduidend anders. Heel jammer, want goedkoop was het niet.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Alleen kreeg ik schandalig weinig soyasaus mee. 1 zakje maar en daar kan je alleen 1 stuk sushi mee doen. Wel jammer

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte naar niks. Leek alsof het er al een hele tijd lag. Vergaten de helft van mijn bestelling. Gebeld. Daarna alsnog netjes afgeleverd, Maar wanneer alles al op hebt. Voor ons de volgende keer geen eten meer bij mr sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig en zijn altijd tevreden. Behalve deze keer. Waarschijnlijk was het druk (op een dinsdagavond), want het duurde ruim een uur en de spicy maguro roll was niet spicy. De saus en uitjes ontbraken. Verder was alle sushi stukken kleiner dan normaal met zeer kleine stukjes vis erin. Erg jammer!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en bezorger heel vriendelijk. Wel beetje laat, ruim 3 uur nadat we besteld hadden met verzoek z.s.m. te bezorgen. Geen contact mogelijk met restaurant. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Moederdag om 18:15 besteld voor zo snel mogelijk. Nu weten we dat zondag druk is, maar om 20:00u toch maar even gebeld. Het zou nog 45min duren. Uiteindelijk stond om 21:15 de bezorger voor de deur. (3 u nadat we besteld hadden) Blijkbaar was dr schaal scheef gehouden wand alle sushi lag over elkaar heen gevallen in een hoek van de schaal. Gelukkig was het wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege de verwachte drukte op Moederdag 's ochtends al besteld en meteen een bevestiging gekregen voor bezorging om 19:15 uur. Om 20:00 uur nog niets gehoord, Mr.Sushi was niet bereikbaar, zelfs via Facebook geprobeerd. 20:15 uur eindelijk een telefoontje dat het druk is en dat iedereen tegelijk heeft besteld. Allemaal 's ochtends lijkt mij sterk, dan zet je op een gegeven moment een stop op de bestellingen.. Lijkt mij tenminste. Ik zou nog terug gebeld worden voor een passende oplossing en de keuken zou in ieder geval aan de slag gaan. Uiteindelijk 2 uur en een kwartier later dan de afgesproken tijd de sushi gekregen (21:30 uur). Helaas nog geen telefoontje met passende oplossing mogen ontvangen. Jammer. De kwaliteit van de sushi was zoals gewoonlijk wel erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang door de drukte, dat vond ik minder erg. De sushi had misschien te lang gestaan waardoor het niet heel vers smaakte en bv. de avocado te zacht was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 bezorgers aan de deur gehad, de eerste 2 uur te laat en de volgende 3h te laat. Er gaat duidelijk iets mis bij jullie... De sushi was droog en taai, zeker niet vers gemaakt! Ik zal hier nooit meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden vroeg in de middag al, onze sushi besteld voor aflevering 18:30 Uur. Toen ik om 19:20 uur (50 min later) belde waar de bestelling bleef, kreeg ik te horen... “oh u wacht pas 45 minuten! We komen 1,5 uur later want het is druk vandaag..”... waarom geef ik dan een aflevermoment op eigenlijk?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi maar kleine stukjes zalm en tonijn in de uramaki roll. Daarnaast ging het “mis” met de gratis roll die je krijgt, moest gewoon bijbetalen belachelijk. Bezorging na een uur thuis gekregen. Niet echt voor herhaling vatbaar.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb niet beloofde twee gratis rols gehad?

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel zeer regelmatig dezelfde sushi box (we love sushi) maar deze viel de laatste keer ontzettend tegen. Er zat bijzonder weinig tonijn om de soft shell tuna roll, de garnaal in de tempura ebi roll was niet knapperig zoals normaal en de avocado ontbrak in deze rol. Verder ontbrak de sashimi bij de eerste bezorging. Deze is nog nabezorgd maar rook bij het openen van het bakje zo sterk dat we deze meteen hebben weggegooid

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en service!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was een beetje flauw. Wel snelle en vriendelijke bezorging.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, helaas vond ik de prijs-kwaliteit van de sushi erg mager. De zalm was niet lekker, en de verhouding groente/vis vs rijst was erg slecht, extreem veel rijst. Er waren zelfs een paar stukjes (op het einde van de ro) waar alleen rijst in zat, zo weinig zalm werd er gebruikt. Daar betaal ik niet graag zoveel geld voor... Ook de kip teriyaki was gewoon een rol met rijst en droge kip, zelfs toen we hem uit elkaar haalde hebben we niks van de teriyaki geproefd. Erg smakeloos. Heel jammer, het was echt heel teleurstellend.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer onwijs genoten van de heerlijke sushi!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, we hebben allemaal genoten. Bezorging netjes op afgesproken tijd en op gepaste afstand.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel met regelmaat. De sushi is eigenlijk nooit iets op aan te merken. Prima qua smaak, stevig gerold. Voldoende soja, wasabi en gember. Alleen de bezorging duurt lang. Gisteren om 12:59 uur besteld. Ik kan aangeven bezorgen om 14:00 uur. Om 15:00 uur kwam mijn bestelling. Ik heb hierover gebeld omdat het zolang duurde, toen werd mij verteld dat ze pas om 14:00 uur open gaan. Lijkt mij handig om dan op de website aan te passen dat de eerst mogelijk bezorgtijd anders ligt. Want waarom is het anders mogelijk om dit aan te geven?

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tempura Ebi roll was niet vers en garnaal middenin was niet knapperig. Zowel losse Ebi roll als in sushi box (box C). Muv de warme items vonden wij het niet super vers smaken, alsof van de dag ervoor. Zijn wij niet gewend van Mr. Sushi. MvG.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Keurig geleverd en super goed verpakt. Hebben weet zitten smikkelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 kwartier op bestelling gewacht die 3 kwartier zou duren, vervolgens misten de 2 gratis rollen bij bestelling van €40 dus gebeld. Zeggen dat ze dat niet doen op feestdagen, “staat op de site”. Nou dat staat echt niet op het besteldeel van de site hoor. Dan kun je mensen toch even bellen als je dat ziet bij de bestelling, nu hadden we te weinig eten! Maar daar zit personeel niet mee. Meisje aan de telefoon arrogant en totaal niet klantvriendelijk. Voor ons de laatste keer.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de actie gratis rollen niet worden meegeleverd als je voor meer dan 40 euro besteld.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben er weer lekker van genoten vriendelijke bezorger helemaal goed zo

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 sushi rollen waren compleet vergeten. Na geprobeerd telefonisch contact te krijgen geen gehoor. Zeewiersalade bestaat uit 2 theelepels. De hoeveelheid is schandalig. Daarnaast hield de bezorger niet de gepaste afstand ivm het virus. Al met al SLECHT!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd meer dan een uur te laat bezorgd, en was incompleet. Ik heb dit telefonisch gemeld maar kon niet naar tevredenheid worden opgelost. Ik heb er nu twee keer een bestelling geplaatst en twee keer ging het mis. Dit was de laatste keer. Op zoek aar een ander Sushi restaurant! Zeker geen aanrader!!!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi hier! Ik ben super tevreden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds kort een vaste klant er bij! Echt heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer waren de sojaboontjes vergeten bij de bezorging. Weer moeten bellen. De sushi was al lang op toen de boontjes arriveerden. Dit is al vaker gebeurd helaas. Ook is er veel onduidelijkheid over de verschillende acties. Er blijken meerdere websites met verschillende acties te zijn. Bijzonder systeem. Beetje coulance vanwege alle misverstanden en vergeten boontjes was ver te zoeken. Tis dat de sushi goed is anders zochten wij echt een ander....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd keurig gebeld om te vragen of de bestelling eerder mocht komen en de sushi was erg lekker! Behalve de spicy tuna shell roll, de tonijn die bovenop zat was goed maar de tonijn binnen in was echt heel vies, het was vooral heel stug, die witte draden kon je amper doorsnijden en daardoor was de kwaliteit van die tonijn niet goed, ik heb die niet opgegeten. En daar betaal je dan €13,50 voor... erg jammer!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker maar twee uur wachten tot het bezorgd werd vond ik erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud. En verkeerd geleverd. Dat de bezorging ondanks het weer nog kwam was dan wel weer positief

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en de vergeten artikelen super snel nageleverd! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:45 bestelling geplaatst en gekozen voor 20:00 bezorging. Om 20:25 en 20:45 gebeld. Uiteindelijk om 21:00 bezorgt. Smaakte prima! Jammer dat het zo lang duurde.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi erg lekker en vers. Bezorging te laat (ruim 1 uur gewacht). Beetje jammer dat er geen chilisaus werd geleverd bij de loempia’s terwijl er geen optie was dit erbij te kopen.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd alles heerlijk! Vandaag toch iets minder.. qua smaak en structuur (van bijv. De rijst) Volgende keer beter!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De freeroll zat niet bij de levering en daarnaast was de sushi rijst wat aan de rauwe kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de sushi echt super, dit keer de rijst te kort gekookt denk ik, was bij meer dan de helft nogal hard/stevig..... Beetje jammer, doet toch enige afbreuk aan de smaakervaring. Daarnaast is de bezorger waarschijnlijk gestuiterd of over een paar stoepranden geknald met zijn fiets aangezien de sushi compleet door elkaar lag en alle saus van de softshell sushi's alleen nog maar aan de deksel zat. Zoals gezegd beetje jammer ten opzichte van wat we van mr sushi gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en goede kwaliteit!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was oud en verre van vers en allemaal en omgegooid tijdens de bezorging. Er wordt geadverteerd "gratis rol" maar ze zetten met opzet niet erbij dat het gaat om 1 miezerige handroll. 25€ bestellen hiervoor is het dus niet waard.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de familie box besteld. Maar er zaten allemaal andere sushi’s in dan op de foto. Bovendien was de rijst in de maki’s niet gaar. Waardoor we die weg moesten gooien.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel jammer dat jullie sushi rollen naar keuze beloven bij de eerst volgende bestelling, en als iK dan weer bestel dat jullie dat ontkennen. Ik ga nooit meer bestellen bij jullie!!!!! Elke keer heb ik dit probleem!!! Sushi Maarssen jullie misleiden klanten.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie box, lekker vers en prima op tijd. Top!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x een handroll aan elkaar geplakt waarvan 1tje kapot gescheurd, maarja het gaat niet heel je mond in. Kwaliteit was erg goed en smaakte erg lekker.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooie opgemaakte schaal, goede service.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, bezorger op tijd. Gewoon alles oke.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, alles vers en op de goede temperatuur! Dank voor de goede zorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veels te duur! Voor 70 euro sushi waa niet eens genoeg voor 3 personen!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkste sushi die ik ooit heb gehad! Goede prijzen voor goede sushi! 3x in een week besteld omdat het zo lekker was en fijn dat de bezorging vlot gaat, zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voordat de bestelling er was. Natuurlijk kan het druk zijn, maar beter communiceer je dat vooraf aan de bestelling. Geef geen tijdstippen aan die sowieso niet haalbaar zijn. De kuit op de california rolls was bijna niet zichtbaar zo weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en super snel bezorgd.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit viel me deze keer tegen.. de box is waarschijnlijk een dag (of meerdere dagen) ervoor al klaargemaakt.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Toen ik in de buurt woonde haalde ik, als klant van het eerste uur, hier altijd met 100% tevredenheid de sushi. De kwaliteit is erg goed en de acties maken de prijs ook leuk. Nu ik soms in de buurt ben neem ik nog eens een box mee, maar de service is erg achteruit gegaan. Te weinig sojasaus, de tweede gratis roll niet bijgevoegd. Er gaat steeds vaker wat mis en het is me niet duidelijk of dat komt door slordigheid of gierigheid. Ik vind de ervaring in ieder geval op meerdere punten niet meer zo leuk. Het is te hopen dat hier eens kritisch naar gekeken wordt. De no-nonsense service heeft Mr. Sushi tot succes gemaakt, het zou fijn zijn als die factor weer terugkomt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten die op de website stonden maar uiteindelijk niet leverbaar waren. Hierdoor ook anderhalfuur moeten wachten op 3 rolletjes sushi, erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk sushi gegeten bij de vestiging In Maarssen. Ik bestel hier bijna elke zondag 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Goede prijs en juiste maat porties. Optijd en snel bezorgd. Gebruik gemaakt van een leuke kortingsactie, dat Is ook altijd een pluspunt. Voor herhaling vatbaar!

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker, jammer dat ik mijn gratis roll voor bestellen op de site, betaald heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, zag er mooi uit en stipt op tijd bezorgd.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is wel eens beter geweest. Het was zeker niet slecht maar zat niet heel veel smaak aan. De bezorger was heel erg aardig. Jullie waren een gratis sushi rol vergeten er bij te doen en hij stelde zelf voor om nog terug te gaan en deze nog te brengen. Dit hoefde niet van ons maar wel erg attent dat hij het voorstelt. Bezorging was wat aan de lange kant (bijna een uur) maar we weten dat dit op de zondag lang kan duren. Zou wel fijn zijn als je ‘Zo snel mogelijk’ aanklikt er ook een tijdsindicatie is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was prima echter vielen de roll’s bij het pakken uit elkaar. Het leek er op dat ze niet strak genoeg gerold waren en de stukjes waren ook erg verschillend in grote. Normaal is dit veel beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd, 17:45 besteld. 18:05 bezorgd. Alleen was het zeer slap in elkaar gerold waardoor de sushi telkens uit elkaar viel

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het dit keer ook heerlijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Mag iets strakker in elkaar gerond de LA roll enzo. Maar super lekker weer

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, alleen jammer dat we voor meer dan €40 besteld hadden en maar 1 gratis rol kregen terwijl er in de opmerkingen twee soorten stonden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. We hadden alleen een vermoede dat er een doosje gevallen was. Zaten erg aan elkaar geplakt/plat. Maar verder super weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'S Middags rond 16.00 uur besteld en bezorging om 18.15 uur aangevinkt. Werd om kwart voor6 gebeld dat de bestelling om 18.30 zou worden bezorgd in verband met drukte. Dat vind ik wel een beetje bizar. De smaak was verder goed.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk , alleen viel de gefrituurde sushi tegen was totaal niet krokant er zat amper zo'n laagje aan erg jammer. Maar voor de rest lekker.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Goed van smaak en super snel geleverd. Volgende keer bestellen we wat meer. Was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere versie sushi met ook bijzondere rolls. Fijn dat de sojasaus in een klein flesje komt ipv die vervelende kleine zakjes, dat is wat mij betreft een pluspunt.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was later klaar de besteld maar wel lekker

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die ik ooit heb gegeten. Zou bepaalde dingen willen aanraden, maar alles is gewoon van geweldige kwaliteit. Grote porties, mooie presentatie. Ik ben fan, nieuwe vaste klant. Het is je geld meer dan waard!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar t warme was koud omdat t uur te laat was. Als je zelf n uur vant voren belt dat t uitloopt laat t dan oo z’n minst warm zijn

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een top service! De sushi smaakte erg goed. De gratis rol zat niet bij de bestelling, maar dit hadden Mr Sushi netjes opgelost door een nieuwe te brengen. Nogmaals: TOP SERVICE’

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling wederom niet compleet geleverd. Dit ondanks de extra opmerking van compleet leveren bij de bestelling. Bestelling incompleet en zonder soja saus en wasabi geleverd. Ontbrekende producten zijn nageleverd.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette service! En de sushi smaakte ons weer super!!

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Alleen jammer dat de stokjes ontbraken

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en smaakte weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, alleen niet gekregen wat we besteld hadden. Een uur lang geprobeerd te bellen, meer dan 20 oproepen, maar er werd niet opgenomen. Schandalig, want de telefoon is de enige manier om contact te zoeken. We bestellen vaker en zijn normaal erg tevreden, maar nu dus niet.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd, prima sushi

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijke service! Adverteren met gratis sushi rolls, maar 't niet nakomen omdat je t zogenaamd via een andere site hebt besteld. Daarna absurd met de situatie omgaan! !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten. Altijd mooi strak gerold en super vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en keurig op tijd bezorgd!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, bezorging ok en redelijk snel. Tip: geen nietjes gebruiken om de etenszakjes te dichten. Is gevaarlijk!

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam ruim anderhalf uur te laat. Op het moment dat wij bellen naar het restaurant laat een vrouw ons weten dat de bezorger ruim op tijd weg is gegaan en dat we gewoon moeten wachten. Na lang wachten bleek dat de Dim Sum boks die we bij de sushi hadden besteld helemaal koud was en niet meer lekker. Bij de boks zat geen chillisaus en bii de sushi te weinig soja. Daarbij komt dat in de Uramaki mixbox we 2x zalm met avocado hadden i.p.v. 1x zalm avocado en 1x california. Ik had veel meer verwacht van mr sushi & mrs wok, maar dit was gewoon een haastklus waar totaal geen aandacht aan besteed is. Erg jammer.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige bezorger en verontschuldigde zich dat hij zo laat was. We hadden zelf nog gebeld waar de bestelling bleef , 20 minuten na afgesproken levering, maar het duurde toen nog ruim een half uur. Je kan mensen geen 50 minuten laten wachten, zonder bericht van tevoren.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:00u besteld om te laten bezorgen om 19:30u. Na een half uur wachten zelf gebeld en het zou nog een half uur duren. Een uur te laat dus, wel met iets extra’s om het goed te maken, maar de bestelde gyoza’s ontbraken. De kwaliteit was helaas ook niet zo smaakvol als we verwachtten. Dit was de laatste keer.

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed maar helaas was de bestelling niet compleet, werd een uurtje later wel alsnog geleverd.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, jammer dat de foto’s op de website niet te vergroten waren. Het duurde ruim een uur voor de sushi bezorgd werd.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel ste laat! Zou nu niet meer bij jullie bestellen

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk was sushi lekker, maar helaas kreeg ik deze keer geen sojasaus of wasabi en eetstokjes

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vanavond om 18 uur een bestelling geplaatst. Om 19u heb ik gebeld en toen werd er verteld dat de bestelling onderweg was. Echter was deze er om 1925 nog niet dus wéér gebeld. Toen werd er verteld dat de bezorger er nog niet was en de bestelling er zo snel mogelijk aan zou komen. Deze was om 19 uur dus nog niet weg! Om 1945 weer gebeld. Tijdens dat telefoontje werd het eten eindelijk bezorgd maar waren de ebi tempura koud. Ik bestel regelmatig bij jullie maar vond de service vandaag echt heel erg slecht. Bijna 2 uur moeten wachten terwijl er dus andere dingen verder gezegd door de telefoon. En dan ook nog koude garnalen. 3 berzorgers op een zaterdag is ook wel een beetje weinig. Twijfel nu toch of ik de volgende keer weer zal bestellen. Helaas. Want vind de sushi altijd lekker.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 44 euro besteld, volgens, de actie gratis roll zou ik recht hebben op 2 gratis rolls. Echter kreeg ik er maar 1. 4 eetstokjes gevraagd en het waren er maar 3, zodat er 1 het met een vork moest doen. Jammer, maar de kwaliteit was wel goed.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd mag alleen wel wat meer gember bij voor dat geld...

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, er zaten geen stokjes bij en soja saus was ook vergeten. We zouden een kortingscode als vergoeding hiervoor krijgen, we hopen dat dit nog wordt geregeld.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tonijn was al wat verkleurd

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de laatste keer dat ik daar bestel. Terwijl ik daar vaak bestelde. Erg achteruit gegaan in kwaliteit en altijd zo gierig om de sojasaus! Je krijgt bij een bestellong voor 2 personen 1 klein mini flesje sojasaus... dus je kan je sushi droog gaat eten.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi geplet bij vervoer . Slechts 1 klein flesje soja saus bij grote bestelling. Acties kloppen niet.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 15:35 de bestelling geplaats voor een aflevertijd van 18:15. Om 1905 geen sushi en gebeld. Bezorger onderweg en als hij er over 20 minuten niet is weer bellen. Om 1930 geen sushi gebeld en over 10 minuten zou ik teruggebeld worden. Om 1945 maar weer bellen. Er wordt 4 keer niet opgenomen. Om 1950 teruggebeld dat het er over 5 minuten is. Op de vraag hoe we deze vertraging op gaan lossen de belofte dat ik deze avond nog wordt gebeld. Om 20.00 is de sushi er. Niet volgens bestelling alleen... Om 2100 gebeld wanneer ze me terug gaan bellen. Leiding gevende is al weg en belt me morgen terug. Kortom: 2 uur en 40 minuten voor aflevertijd besteld. 1 uur en 40 minuten na de gevraagde aflevertijd het product incompleet gekregen. Geen communicatie naar mij toe over vertraging Niet nakomen van belofte naar mij toe

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, de sushi die warm hoorde te zijn waren nog warm, de bezorger was optijd en erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service aan de telefoon was teleurstellend. Sushi was wel heel lekker, bezorging ook binnen een goede tijd voor op een zaterdagavond. In het vervolg bestel ik zeker weer hier.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden best een grote bestelling alleen waren er veelste weinig soya flesjes bij geleverd. 2 kleintjes en 1 grote terwijl we met 6 mensen waren. Ook ontbrak er 1 set stokjes. Ook hadden we loempia’s besteld, hier zat ook geen saus bij. Voor een bedrag van 60 euro vonden wij dat wel wat tegenvallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur wachten op bestelling is echt te lang. Eten verder prima

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het aanpassen van een jarenlange actie die duidelijk bedoeld is voor vaste klanten, zonder notie en zonder coulance periode, valt verkeerd. Tegen een vaste klant zeg je niet “sorry, maar de regels zijn gewijzigd, we geven je even wat minder”. De kwaliteit van het eten blijft prima, maar op deze manier loopt je bedrijf op een formule, niet op service.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer de crispy kip was erg lauw beetje jammer Op de gevraagde tijd bezorgt

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi werd 2,5 uur na bestelling bezorgd... Paar keer gebeld waar het bleef. Te weinig bezorgers? Jammer dat we zo lang moesten wachten. Sushi was overigens lekker.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna twee uur moeten wachten op mn bestelling en helaas niet alles gekregen zoals besteld. Jammer!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was laat. De tonijn was al verkleurd.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur later pas de bestelling gekregen!! met als gevolg dat de warme gerechten haast koud waren! wij gaan niet meer bij mr.Sushi bestellen.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smakelijke sushi, maar helaas wordt de levering vaak met ongeveer 30 minuten vertraagd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik altijd sushi voor een bepaalde tijd bestel, maar dat het nooit op tijd wordt bezorgd, wat heeft het dan voor zin om deze functie toe te voegen aan de bestelling?

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde op 1 januari sushi. Op de website stond bezorging vanaf 14:00. En bezorgtijd 14:15. Ik ontving mijn bestelling om 14:50. Ik belde om 14:20 waar mijn bezorging bleef, bleek dat de zaak pas om 14:00 open ging en mijn bestelling er dus nooit om 14:15 zou kunnen zijn. Erg slecht. Voor €90 euro aan sushi besteld en daar niet eens iets extra’s voor krijgen omdat de levering 35 min later zou zijn. Ik bestel voortaan wel ergens anders!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was weer super. Heerlijk genoten. Bezorging was 1 uur te laat. twee keer nagebeld. Vervolgens was men de soja saus vergeten. Soja saus werd 1 uur later (na het eten) alsnog nagebracht.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top alles vers top kwaliteit top!!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit en mooi op tijd af! Enorm genoten.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de eerste keer dat ik bestel en na anderhalf uur moet bellen of het ooit nog geleverd gaat worden. Met de melding dat de bezorging onderweg is komt het dan toch nog pas na een half uur - twee uur voor een bezorging met het excuus: Het is druk. Onzin, gewoon vergeten (ritje van Mr. Shushi naar mijn huis is 5 minuten dus in dat half uur kun je zes keer heen en weer als je echt onderweg bent). Sushi is goed, maar die bezorging gaat toch wel echt een probleem worden..

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van een heerlijke sushi schotel.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy box die we hadden besteld was veel te doorbakken waardoor het taai was geworden en proefde vaak ook verbrand

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak een goede avond bij jou en ik ben blij, helaas was ik deze keer heel ongelukkig omdat ik wachtte op een levering van 1:40 uur en sushi koud was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas heb ik ondanks de opmerking bij de bestelling niet 2x een gratis sushi roll ontvangen. Ik heb een e-mail ontvangen dat deze actie geldig is tot 6-12-18, voor €44,- besteld dus er zouden 2 extra sushi rollen bij moeten zitten. Helaas is dit ook niet de eerste keer dat dit gebeurd. Jammer.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb voor 55€ sushi besteld en dus (volgens hun flyer) recht op 2 gratis rollen. Heb heb aangegeven bij opmerkingen,maar helaas maar 1 rol mogen ontvangen.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi weer, bedankt en tot de volgende keer.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde erg lang, misschien wel twee uur. Ik had de indruk dat iedereen echt wel z'n best deed. Eten was wel top!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste paar keren wat warms bij de sushi besteld, maar al 3x op rij is dit koud bij bezorging. De opties in mijn ogen: - bezorging met warme gerechten als 1e brengen/niet combineren met anderen - beter verpakken van warme gerechten - niet bezorgen van warme gerechten, als deze niet warm bezorgd kunnen worden Ik bestel voorlopig niets warms meer, tenzij ik iets verneem over verbetering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom vers, lekker, op tijd, en rekening gehouden met verzoek. Helemaal perfect, bedankt weer!

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi stond afgesproken tijd klaar en is erg vers gemaakt we bestellen vaker en is altijd goed dit keer zaten ze wel iets aan elkaar vast rijst misschien iets te lauw waardoor ze soms uitelkaar vielen dat was iets minder maar smaak prima zeker 7

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Om 18.31 uur sushi besteld bij mr sushi met als tijdsindicatie ‘zo snel mogelijk’. Vervolgens zo lang moeten wachten dat ik een uur later, om 19.30 heb gebeld waarom het zo lang duurde. De collega vertelde mij dat de bezorger al was vertrokken en elk moment er kon zijn. Een half uur later heb ik maar weer gebeld; er was immers nog geen bezorger langsgekomen en daarnaast had ik ontzettende honger. De collega vertelde mij weer hetzelfde, ‘de bezorger kan er elk moment zijn, hij is namelijk een kwartier geleden vertrokken’. Huh, dat kan helemaal niet?!?! De eerste keer toen ik belde heeft de collega dus tegen mij niet de waarheid gesproken. Uiteindelijk kwam de sushi aan om 20.20 uur, dus 1 uur en 50 minuten later! Ik heb nog nooit zo lang gewacht op m’n eten ... Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Acties waarvoor ze reclame maken worden niet nagekomen. Voor de 3e keer is de extra gratis roll niet meebezorgd. Ondanks een extra vermelding op het bestelformulier.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 punten: - de bezorger was al lang onderweg met als het goed is warme Gyoza, waardoor deze koud was bij aankomst - de bezorger was een half uur te laat (19.30 ipv 19.00, terwijl er om 17:30 besteld is)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling om 17.10 geplaatst en de bezorging was netjes om 18.00 uur geleverd. De gevraagde tijd. De sushi was weer prima. Keurige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakt goed en bezorging is snel. Helaas merk ik bij elke bestelling dat het juiste aantal bestelde sushi niet wordt geleverd. Bestel een doos van 64, krijg ik 56, een doos van 40 met 38. De eerste keren dacht ik het is niet zoveel verschil maar uiteindelijk bouwt het allemaal op en betaal ik meerdere malen voor sushi dat niet aanwezig is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam 20 minuten later dan het afgesproken tijdstip. Dat was erg jammer.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de soja saus vergeten

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later geleverd maar het was weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eens te laat, ondanks het verzoek om het eerder te leveren. Sushi was zelf redelijk, vond t niet heel vers aanvoelen deze x.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Barry, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2:15 uur na het bestellen (‘zo snel mogelijk bezorgen’) werd de bestelling bezorgd. Wat warm moest zijn was lauw en wat knapperig moest zijn was zompig. Aangezien we omvielen van de honger en de medewerkster niet sneller dan binnen een halfuur een vervangende bestelling kon sturen, de bestelling geheel gecanceld en apart gezet om weer op te laten halen (en dan maar een frietje gehaald). Hierover inmiddels 4 x telefonisch contact gehad, helaas is de meermaals beloofde bevestigingsmail van deze annulering nog steeds niet gekomen en ook het aankoopbedrag is nog niet gerestitueerd. Behalve een tegenvaller qua bezorging en kwaliteit nu dus ook nog een flinke misser voor wat betreft het oplossen van een misgelopen bestelling. Erg spijtig aangezien we voorheen vaak smakelijk van Mr Sushi hebben gegeten.

Reactie van Mr. Sushi:Beste, wij hebben zojuist contact gehad :)

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na ander half uur wachten eindelijk ons eten gehad. meeste was prima te eten echter rook een gedeelte niet echt goed. Zowel mijn vrouw als ik hadden enige tijd later ook last van onze buik en last van misselijkheid.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Sven, wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 17:30 bezorgd worden maar we werden op dat tijdstip gebeld dat het een kwartier later zou zijn. We kregen mini loempia’s als goedmaker. Echter kwam de bestelling pas om 18:05. Wij hadden voor iets meer als €40,00 besteld en hadden volgens de actie 2 gratis rolls moeten krijgen maar we hadden er maar 1. De sushi is verder wel heerlijk en een aanrader. Dit was echter een tegenvaller:-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer, weer perfect op tijd en super kwaliteit.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer heerlijk gegeten. Bezorging zoals altijd perfect op tijd.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang en dat voor een dinsdagavond.. eten was prima

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect weer, bedankt!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd vlot geleverd, maar deze kwam niet overeen met wat er besteld was. Een gerecht was helemaal niet geleverd en de teriyaki rol was geen teriyaki rol. De smaak was wel goed.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super altijd lekker en vers en snelle levering

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shusi smaakte prima. Vroeg in de middag besteld met bezorgtijd 18.00 uur. Ruim 40 minuten later werd het bestelde geleverd. Dat behoeft verbetering.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik niet de box kreeg die ik had besteld er zaten geen tofu sushi in ipv kregen we zure haring ofzo..en de roll was 16 keer hetzelfde hadden wel twee verschillende moeten zijn toch ? Erg jammer kwaliteit was zoals gewoonlijk weer super erg lekker !

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker alleen iets laat met bezorgen. Smaakte goed!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk. De bezorging duurde echter wat lang, we hebben na ruim een uur zelf gebeld en kregen te horen dat het erg druk was; het zou prettig zijn wanneer het restaurant dit zelf aan de klant zou melden.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer verrukkelijk en lekker snel bezorgd dit keer. Top!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat er een zakje met crispy’s aan de rest van de bestelling was geknoopt waren ze helemaal geplet in het bakje... de smaak was prima maar het ziet er niet uit.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een fervent sushi eter, maar ik moet eerlijk toegeven dat de sushi dit maal echt fantastisch was. De zalm was heerlijk mals en de loempia's rolden over mijn tong als een klein kindje van een heuveltje. In het kort: het was weer een sublieme maaltijd en ik bestel graag snel weer. Deftige groet, Dirk

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de stokjes er niet bij zaten en het maar een klein bakje soja-saus was voor 60 stuks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, prima sushi en zelfs het verzoek in de opmerkingen ingewilligd, helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering duurde 60 minuten, kwaliteit goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde best wel lang (60 min.)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam wel erg laat na 1,5 uur. Daarnaast deed de op Facebook beloofde kortingscode GESLAAGD het niet. Heel jammer!!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Vers bereid door mensen met een groot hart. Heel erg bedankt voor de heerlijke sushi, we hebben zoals gewoonlijk weer heel erg genoten!

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De chilisaus waren jullie vergeten bij de garnalen..??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en sushi was top.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals gewoonlijk.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er vrij snel. De Sushi daarentegen een krappe voldoende. Helaas had ik hogere verwachtingen van de kwaliteit.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een complete mislukking zonder sojasaus, die vergeten was. Niks in huis en geen tijd om naar de winkel te gaan, buren ook niets in huis. We hadden juist besteld omdat we laat thuis waren. Onze kindjes moesten/wilden naar bed. De bestelling klopte ook niet met wat er op de site stond aangegeven. Er bleek sushi met tofu ipv makreel bij te zitten. Brrr. Jammer!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam de sushi een half uurtje later dan de bedoeling. Waarom komt deze eigenlijk uit Maarssen terwijl we in Utrecht wonen. De vestiging in Utrecht bezorgt niet op onze postcode, maar vanuit Maarssen brengen is niet heel efficiënt en milieuvriendelijk...

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekend zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, en keurig op tijd

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi. Bezorger was extra soja saus vergeten.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo als gewoonlijk heerlijk alleen iets later bezorgd maar ssat was niet echt een probleem

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer Da we in Maarssen bestelde vaak is de ei uitverkocht en bellen we Utrecht wat wel jammer is dat de aktie s ander zij. En we hierdoor 4 Euro meer betalen . Dit is wel een klein gedeelte want de sushi was als altijd weer voortreffelijk .??

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top kwaliteit en top service !

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger stond op het verkeerde park waar door we ruim een uur hebben moeten wachten op ons eten. vervolgends kon hij het niet vinden en moest ik evengoed het huis uit om hem tegemoet te komen en bleef hij vrolijk in zijn auto zitten met de instelling van je komt het zelf maar halen.....

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 2 uur voordat de bestelling er was en ze waren de stokjes vergeten dus moesten we met onze handen eten

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede prijs kwaliteit verhouding. top

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De LA roll was vergeten, maar werd na bellen bezorgd met extra gratis sushi. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag online besteld en voor het eerst laten bezorgen. Ook top geregeld en 15 minuten voor de afgesproken tijd. Kwaliteit is goed als altijd.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker. De levering duurde echter wel heel erg lang (meer dan anderhalf uur). Bij vorige bestelling was de levering ook erg lang. Na bellen bleek dat het te druk was. Ik zou als verbetering willen aangeven dat de verwachtte levertijd wordt aangegeven, of als er niet binnen bepaalde ijd geleverd kan worden dat er dan contact met de klant wordt opgenomen.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi , alles vers en de knapperige gerechten ook krokant , genoeg soyasaus en wasabi ect , echt top ook nog eens snel geleverd